DİYARBAKIR / BİSMİL - Üçtepe İmam Hatip Ortaokulu

Üçtepe İmam Hatip Ortaokulu

05338190488
Adres
ÜÇTEPE MAH. ÜÇTEPE KÜME EVLERİ UÇ TEPE IMAM HATIP ORTA OKULU BLOK NO 82/4 BİSMİL / DİYARBAKIR
Vizyon
Bilimsel ve teknolojik esaslara ve yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, metotlu çalışan, sürekli olarak gelişen ve yenileşen bir sonraki öğretim kurumuna hazırlanan, maddi ve manevi bakımdan donatılmış, etkili ve nitelikli, çağdaş ve demokratik bireyler yetiştirmektedir.
Misyon
Öğrencilerimizin; Bireysel niteliklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli ve özgüvenli olmalarını, Milli manevi değerlerine bağlı, kendisiyle ve çevresiyle barışık özgüven kazanmalarını, Çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini sağlamaktır.
08.15-14.30
kalorifer ve klima
servis ve özel araçlar
Üçtepe Mahallesi
il merkezine 40 Km ilçe merkezine 15 km uzaklıktadır.